پر کردن رزومه از آن مواردی است که گاهی جویندگان کار را پریشان می کند. اگر اطلاعات، بیش از حد در رزومه گنجانده شود، باعث توجه زیاد به جزئیات غیر ضروری می شود و اگر اطلاعات، کم باشد گزینشگر، به واجد شرایط بودن شما برای این کار اطمینان پیدا نخواهد کرد. هر شخصی که جویای کار است می خواهد هر چه بیشتر رزومه کاملی داشته باشد و نمی داند چه چیزهایی را باید حذف کند ؛ بنابراین بیایید مواردی را مطرح کنیم که نیازی نیست در رزومه آورده شود. این موارد به شما کمک می کند که اطلاعات خود را در رزومه سازماندهی کنید و طوری آن را ارائه دهید که به آسانی قابل خواندن و فهمیدن توسط گزینشگر باشد.

1-ذکر کردن اهداف کاری

این عبارتی است که در قسمت بالای رزومه آورده می شود و به کارفرما می گوید که شما به دنبال چه چیزی هستید، ولی نیازی به بیان این عبارت نیست. آنها می دانند که به این کار علاقه مند هستید پس این عبارت غیرضروری است. در عوض می توانید عبارت دیگری را جایگزین کنید، عبارتی که شما را به کارفرما در زمینه  مهارت ها و تجربه های مربوط به این شغل معرفی کند و به آنها نشان دهد که دقیقا تجربه شما چطور با این شغل هماهنگ است . این عبارت می تواند جمله یا کلمه باشد مانند : «خلاصه ای از صلاحیتها»

2- ذکر علاقه مندیها، سرگرمیها و جوایزی که کسب کرده اید .

شخص جویای کار نباید در رزومه خود مسائل بی ربطی مانند مثلا قهرمان بودن در یک رشته ورزشی یا علاقه مندیهای دیگر خود را بیان کند. البته مسلم است که موفقیت بزرگی است ولی هیچ ربطی به شغلی که شما متقاضی آن هستید ندارد و باعث عدم توجه به سایر صلاحیت های ذکر شده در رزومه می شود. مگر در شرایطی که فعالیت شما کاملا منطبق با شغلی باشد که شما در حال گزینش آن هستید آن وقت است که شخص گزینشگر متوجه می شود که چقدر شما برای آن شرکت مناسب هستید. به عنوان مثال اگر برای یک شرکت وسائل و تجهیزات کوهنوردی در حال گزینش هستید و شما هم در کوهپیمایی مهارت دارید پس می توانید این مورد را مطرح کنید.

3- فورمت بندی زیاد از حد

رزومه باید ساده باشد به صورتیکه گزینشگر بتواند به سرعت و به آسانی آن را بخواند. به عنوان مثال از یک نوع فونت یکسان برای تمام رزومه خود استفاده کنید از متدهایی که در تایپ وجود دارد استفاده کنید بولت کردن یا لیست کردن، متدی است که خواندن مطالب را نسبت به پارگراف راحتتر می کند. از بولد، ایتالیک و آندرلاین به طور همزمان استفاده نکنید، فاصله بین خطوط سینگل باشد و مارجین یا حاشیه کاغذ زیاد نباشد.

4- فهرست بندی وظایفی که در هر شغل داشته اید.

به جای مطرح کردن شغل های گذشته خود بهتر است در مورد نتایجی که از کارهای خود کسب کرده اید صحبت کنید. به جای بازنویسی توصیف شغلی خود، به گزینشگر در مورد نوع کار، چگونگی انجام آن و چرایی تفاوتی که شما برای کارفرما و مشتریان ایجاد کرده اید صحبت کنید.

اهمیت حذف مطالب اضافی در رزومه به اندازه اهمیت گنجاندن مطالب مفید در آن است. گزینشگر باید به آسانی قادر به چک کردن لیست صلاحیت های شما باشد و طوری باشد که این حس را به گزینشگر بدهد که شما چه کسی هستید و چه ارزش و اعتباری را می توانید با خود به شرکت آنها ببرید.